Catering mogelijkheden in Bunnik en omgeving

U kunt bij ons ook terecht voor diverse maaltijden, bijvoorbeeld voor overwerk, of tijdens een vergadering, of wanneer u een groot aantal gasten thuis ontvangt en geen compleet buffet wilt bestellen. Bij maaltijden kunt u bijvoorbeeld denken aan een stamppot met bijbehorend vleesgerecht, lasagne met salade en stokbrood, goulash met rijst, nasi met saté of gewoon Hollands, aardappelen groente en vlees of vis. Ook een dessert is hierbij mogelijk. In overleg kunnen wij aan uw wensen voldoen. Een maaltijd kunt u bij ons vanaf 6 personen bestellen en wij willen het graag minimaal 2 dagen van te voren weten. De prijs is afhankelijk van de bestelde maaltijd en de bezorging in Bunnik.

Walking dinner
Een speciale manier van dineren in een ongedwongen sfeer. De gasten kunnen gaan zitten of staan waar zij willen. Een diner van 5 tot 8 gangen, op locatie bereid en uitgeserveerd door onze medewerkers. Alle gerechtjes worden gepresenteerd in trendy glaasjes of op kleine bordjes. De keuze aan gerechtjes is enorm en is afhankelijk van het seizoen en uw budget. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden in Bunnik? Neemt u dan contact op via onderstaand telefoonnummer of mailadres.

Luxe hapjes
Met onder andere: gevulde eitjes, tomaatjes gevuld met garnalen, dadels met roomkaas, geitenkaas met honing en nootjes, zalmrolletje of hapje van Italiaanse vleeswaren met zongedroogde tomaat. Assortiment luxe hapjes: 35 stuks €38,50, 54 stuks €59,40, Kaas/worst hapjes per stuk €0,45, Haring met uitjes en zuur Per stuk €1,95.

Big green egg
Onze catering-expert in Bunnik is in het bezit van deze Big Green Egg’s, de alleskunner op houtskool. Door het unieke keramiek zorgt deze ervoor dat er een perfecte controle is op de temperatuur. Met een ongekend mals en/of krokant kookresultaat. Ze gebruiken de Big Green Egg niet alleen als barbecue, maar ook als “oven” om te roken, braden , koken, grillen van vlees, vis, groenten en zelfs het bereiden van brood, pizza’s en taarten! U kunt dus in Bunnik en omstreken uw complete catering laten verzorgen op een Big Green Egg. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van uw catering op maat met de Big Green Egg

Plaats een reactie